Internationals

Hieronder leest u over initiatieven voor en door Internationals.

Internationals

Hoi iedereen! Valentina en Lisa hebben de handen ineen geslagen om een veilige omgeving te creeren voor internationals en om internationals en stadjes in contact met elkaar te brengen!

Leer een international kennen inclusief culinaire inspiratie. Sinds we op het moment niet in staat zijn elkaar te bezoeken willen we je graag viritueel voorstellen aan mensen die op het moment in Groningen wonen en zo steek je gelijk wat op over een andere cultuur.

Een aantal keer per week stellen we iemand voor, waar ze vandaan komen, wat de reden is dat ze in Groningen zijn en hoe ze met de huidige situatie omgaan. Om andere mensen kennis te laten maken met de cultuur waarin ze zijn opgegroeid wordt er een recept bijgevoegd. Een leuke manier om een nieuwe cultuur te ontdekken en met de huidige stand van zaken hebben we tijd genoeg om thuis de keuken in te duiken.

 

Creatieve sessies

We hebben ook voor een ieder van jullie een online omgeving gecreerd waarin je samen met anderen je creativiteit kan laten vloeien.

Hoe werkt dat dan? Vanaf maandag de 23e tussen 17 en 19 organiseren we deze sessies. In een gezellige en open online ruimte heb je de mogelijkheid te tekenen, knutselen, schrijven, verven, muziek te maken, te kletsen of juist te luisteren naar de verhalen, gedachten en gevoelens van anderen.

Velen van ons zullen een manier moeten vinden zich aan te passen aan de huidige omstandigheden en ondanks dat thuis zijn rustgevend kan zijn is het ook vaak een uitdaging. Deze sessies zou je kunnen beschouwen als een creatief café zonder dat je een godsvermogen uit hoeft te geven aan een kopje thee.

We kijken er naar uit jullie allen te ontmoeten!