Online Lessen

Hieronder leest u over onze online lessen en het team achter de online lessen.

Online Lessen

Elke ochtend om 10:00 wordt er een post online gezet met daarin de leukste knutsels, lesactiviteiten en artikelen die het huis-, tuin- en keukenonderwijs een stuk makkelijker maken. Deze posts worden met veel liefde bedacht en geschreven door een team pabostudenten van de Hanzehogeschool in Groningen. Ook nemen zij de tijd om je te helpen met individuele hersenkrakers (want breuken en werkwoordspelling BLIJVEN LASTIG!). Ook benieuwd welke juffen er achter deze actie zitten? Meet Team Thuisonderwijs!

 

Het laatste nieuws over de online lessen zijn te bekijken op onze Facebook pagina! Hier delen wij ook nieuws over andere initiatieven van onze groep.

 

Neem een kijkje!

Het team achter de Online Lessen

Rosalie: Het typische voorbeeld van “een slimme meid is altijd goed voorbereid”. Met een goed humeur en een flinke dosis Purol is er niks dat zij niet aankan. Rosalie ziet in al haar leerlingen het positieve en heeft ook nog eens de mooiste voorleesstem van Groningen! Ze haalt dan ook in deze omstandigheden het onderste uit de kan. Rosalie is verantwoordelijk voor de start van de week. Maandag is gelijk een stuk leuker.

Lisa Anna: Als er iemand kan vlammen op het juiste moment, dan is zij het wel. Deze juf heeft niet alleen veel liefde voor haar vak, maar ook voor haar urban jungle en een goed glas wijn. Lisa Anna is een echte onderwijstopper die met de meest originele lesideeën op de proppen komt. Zij is dan ook een waardevolle aanwinst voor Team Thuisonderwijs.

Tineke: Heeft een groot empatisch vermogen en staat voor iedereen klaar. “Ik vind het belangrijk dat mensen zich speciaal en gewaardeerd voelen”. Het werken met kinderen maakt haar dolgelukkig. Stiekem blijft Tineke van binnen ook altijd een beetje kind. Vandaar dat het juf zijn haar zo goed ligt. Ze houdt van zingen, gitaar spelen, sporten en uitgaan. Tineke hoopt veel ouders en kinderen te kunnen helpen in deze bizarre tijden. 

Marloes: Een kleuterjuf in hart en nieren. Zij is de collega met wie je eigenlijk net iets te lang in de koffiekamer blijft hangen, omdat het zo’n gezellig mens is. Naast haar vlotte babbel staat Marloes vooral bekend om haar doorzettingsvermogen. Deze meid kan aanpakken als geen ander en gaat geen uitdaging uit de weg. Ook nu barst Marloes van de energie en kan ze niet wachten om haar creativiteit met jullie te delen.

Naomi: Creatief, een passie voor onderwijs en het stimuleren van talenten in kinderen en vooral erg fanatiek in het spelen van spelletjes. Naomi is inmiddels 22 lentes  op deze aardbol en daarmee ook het jongste lid van Team Thuisonderwijs. Laat dat je niet misleiden, want ondanks dat heeft ze al vele jaren besteed op de Pedagogische Academie. Naomi is het aanspreekpunt van TT. Schroom niet en stuur vooral je vragen/suggesties/foto’s door naar haar!