Over Ons

Hieronder vindt u het team achter de Helpende Hand!

Dyanthe Brouwer

 

Organisator en oprichtster van de helpende hand. Dyanthe is bezig met maar liefst 2 masters: een onderzoeksmaster in het UMCG en de master klinische neuro-psychologie. Ze is met name geïnteresseerd in niet aangeboren hersenletsel en de revalidatie hiervan en werkt naast haar studie bij de ACLO. Binnen de helpende hand houdt Dyanthe zich bezig met de organisatie, de ondersteuning van de acties, houdt contact met de stadjers en doet eigenlijk van alles wat. Met energie voor 10, een vlotte babbel en een creatieve en innovatieve geest onderbouwt Dyanthe de rest van het prachtige team.

Tarissa Engbersen

 

Ik ben Tarissa (22) en studeer op dit moment rechten aan de Hanze Hogeschool. Naast deze studie werk ik in de horeca als bartender, helaas op dit moment niet. Naast studie en werken ben ik fanatiek met sporten, ik doe aan waterpolo en daarnaast sport ik in de sportschool. Het liefst doe ik zoveel mogelijk! Communicatief ben ik aardig vaardig en ik vind het leuk om nieuwe contacten te leggen. Vandaar dat ik bij de Helpende hand ben gegaan als extern coördinator. Voor alle vragen op dit gebied kan je mij bereiken op tarissahelpendehandjes@gmail.com. Verder kijk ik er enorm naar uit om deze zware tijd wat beter te maken met iedereen!

Yvette Pinkert

 

Facebookbeheerder van de Helpende Hand en altijd bereikbaar voor al uw vragen via zowel Facebook als e-mail. Yvette is momenteel bezig met het afronden van haar Bachelor Bedrijfskunde met als track Accountancy & Controlling aan de RUG. Naast haar studie werkt ze net als Dyanthe bij de ACLO. In haar vrije tijd hockeyt ze bij GCHC en drinkt ze graag wijntjes met vrienden in de stad. Binnen de Helpende Hand houdt Yvette zich bezig met Facebook, de boekenactie, hulpaanvragen en het aanbod. Ze is altijd loyaal, een harde werker en springt overal bij waar het kan. Kortom, een echte aanvulling voor het team!

Nickey Smolders

 

Nickey Smolders (27) is de oprichter van de kaartenactie en teamlid van de helpende hand. Zo studeert Nickey HRM aan de Hanze Hogeschool en hoopt dit jaar haar studie te kunnen afronden. Nickey werkt als recruiter en het verbinden van mensen is haar dan ook niet vreemd. Dit is ook de reden dat Nickey het fijn vindt om een bijdrage te kunnen leveren, want zoals ze zelf zegt: “Er is niks mooiers dan er met elkaar achter te komen wat elkaar verbindt”. Mensen omschrijven Nickey als, vrijgevig, zorgzaam en iemand met het hart op de juiste plek.

Naomi Mulder

 

Creatief, een passie voor onderwijs en het stimuleren van talenten in kinderen en vooral erg fanatiek in het spelen van spelletjes. Naomi is inmiddels 22 lentes  op deze aardbol en daarmee ook het jongste lid van Team Thuisonderwijs. Laat dat je niet misleiden, want ondanks dat heeft ze al vele jaren besteed op de Pedagogische Academie. Naomi is het aanspreekpunt van TT. Schroom niet en stuur vooral je vragen/suggesties/foto’s door naar haar!

Fos Roelofs

 

Mijn naam is Fos, ik ben 27 jaar en heb tot voor kort altijd met veel plezier in de horeca gewerkt. Maar soms is het tijd voor verandering dus ik ben druk op zoek naar een nieuwe baan waar ik mijn energie in kwijt kan (al zijn de werkzaamheden als vrijwilliger bij ‘Helpende hand voor de hulpbehoevende stadjer’ ook erg leuk!). Ik houd me veel bezig met duurzaamheid, vind het leuk om mijn eigen cosmetica te maken en ben veganist omdat ik een zeer grote dierenvriend ben. Enthousiast zet ik me ook graag in voor de medemens!

Lisa Bolt

 

Mijn naam is Lisa, 27 jaar en geboren en getogen Groningse. Op het moment ben ik werkzaam in de horeca, namelijk bij BOEL (jeu de boules bar) en bij the Stockroom (speak-easy cocktailbar) en dat doe ik met ontzettend veel plezier. Daarnaast ben ik vrijwilliger bij het WNF regioteam Groningen Educatie. Mensen helpen, mensen dingen leren en het zorgen voor mensen en de natuur is mijn roeping, en dus gelijk de reden dat ik ben begonnen bij Helpende Handjes. Ik geloof dat, wanneer je de mogelijkheid hebt, altijd zorg moet dragen voor een ander. Je doet het immers niet alleen. Samen met Valentina ben ik verantwoordelijk voor de coordinatie en communicatie van en met internationals en ik kijk er naar uit om samen met jullie wat positieve energie de wereld in te knallen in deze turbulente tijd!

Valentina Abishag Sagmeister

 

Ik ben Valentina, 23 jaar en ik kom van oorsprong uit Vienna in Oostenrijk. Ik heb mijn bachelor Psychologie gehaald en ben afgelopen augustus naar Groningen verhuisd voor een Research master programma “Clinical and Psychosocial Epidemiology”.

Ik vind het ook erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en te leren kennen, wat de reden is dat ik me bij het team van Helpende handjes heb gevoegd. Lisa en ik organiseren nu online creative sessies (de eerste vindt plaats op maandag 23 maart) en zijn samen verantwoordelijk voor de coordinatie van internationals.